Over Van Raaijen Infrastructuur

Als modern familiebedrijf – sinds 1983 – beschikken we over een zeer ruime ervaring op het gebied van infrastructuur. Dagelijks werken wij aan bijzondere projecten waarbij veel kennis en ervaring is vereist. Met onze mensen en partners realiseren we kwaliteitsoplossingen in de hedendaagse complexe infrastructuur en mobiliteitsproblematiek. Zowel met nieuwe aanleg, reconstructie als renovatie. Duurzaamheid, innovatie en het ontzorgen van onze opdrachtgevers vormen de speerpunten van onze bedrijfsvoering. We zijn trots op de vele bijzondere projecten die we hebben mogen realiseren.

Van Raaijen Infrastructuur

Dienstverlenend en oplossingsgericht

Tot de relaties van Van Raaijen Infrastructuur behoren (bouw) bedrijven, (semi)overheidsinstellingen, gemeenten en NS Stations. Maar ook collega’s die een beroep doen op onze specialistische kennis en vaardigheden en/of machinepark. Centraal staat altijd een flexibele en klantgerichte aanpak. Maar zeker ook oplossingsgericht want uiteindelijk zien we ons werk ook als dienstverlening. We denken en werken mee tot het moment dat het gehele project tot een goed einde is gebracht.

Verantwoordelijk en bewust

Om kennis en kunde te waarborgen, heeft Van Raaijen Infrastructuur alle disciplines in huis en is er samenwerking met gespecialiseerde partners. Daardoor is ons werkterrein breed en gevarieerd en zijn we inzetbaar bij zowel kleine als zeer omvangrijke projecten. Ons werkgebied beslaat bijvoorbeeld wegen, bedrijfs- en industrieterreinen, woonwijken en fietspaden. Maar daarnaast verrichten we ook grond-, riool- en straatwerk om locaties op een verantwoorde manier bouw- en woonrijp op te kunnen leveren.

Van Raaijen Infrastructuur Bedrijfsfilm

Menu