Van Raaijen Infrastructuur kiest voor het milieu

Het is inmiddels algemeen bekend dat elke aantasting van ons ecosysteem slechts met grote moeite te repareren of te compenseren is. Voor Van Raaijen Infrastructuur is dit een belangrijke reden om respectvol om te gaan met de natuur die ons nog rest. We streven daarbij naar een zo gezond mogelijk leefklimaat waarbij het waarborgen, in stand houden en zo mogelijk herstellen van ons ecosysteem hoog in het vaandel staat.

Van Raaijen Infrastructuur kiest voor duurzaamheid

In de dagelijkse praktijk betekent dit dat we volgens de modernste inzichten omgaan met water, grond, afvalstoffen en bouwstoffen.

Vanzelfsprekend handelt Van Raaijen Infrastructuur ook intern geheel in de lijn van deze uitgangspunten. Gescheiden afvalstromen en optimaal hergebruik van materialen zijn aan de orde van de dag. Voor ons is dat inmiddels de normaalste zaak van de wereld.

Voorbeelden van duurzaamheid

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam.

Menu